Wednesday, September 26, 2012

Τρίτεκνοι με πλακάτ


Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε στη σημερινή διαδήλωση και την πήρα από το tvxs. Οι κυρίες με τα καροτσάκια είναι τρίτεκνες μητέρες που διεκδικούν φαντάζομαι κάποιο επίδομα. Αναδημοσιεύω τη φωτογραφία λόγω των ευρηματικότατων πλακάτ που έχουν στερεώσει στα καροτσάκια για να τεκμηριώσουν τη διεκδίκησή τους με επιχειρήματα. 

Τα τρία μπροστινά και καταπληκτικά τα βλέπετε και μόνοι σας: 
«ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ!!!!!!», στο ίδιο πνεύμα με το καθολικό επιχείρημα που απαγορεύει τη χρήση των δολοφονικών προφυλακτικών αφού εμποδίζουν τα εν δυνάμει παιδιά να υπάρξουν, η κυρία εδώ υποστηρίζει πως αφαιρώντας το κίνητρο για τρίτο παιδί, στην ουσία δολοφονείς το παιδί που θα έκαναν κάποιοι δίτεκνοι. 
«ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝΔΡΕΣ», μια κίνηση συμφιλίωσης με τον Ηλία Κασιδιάρη, με τον οποίο οι τρίτεκνοι τα τσουγκρίσανε τις προάλλες. 
«ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ = ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», ένα καυστικό σαρκαστικό σχόλιο για την ελληνική «λόξα» να γίνονται όλα τα παιδιά σώνει και καλά επιστήμονες και να τα στέλνουν στα πανεπιστήμια για διπλώματα και κόντρα-διπλώματα, αλλά στο τέλος να βάζουν μέσο για να προσληφθούν στο προσωπικό καθαριότητας των δήμων.

Αυτό όμως στο βάθος, της κυρίας με το άσπρο μπλουζάκι, που δεν το βλέπετε λόγω μεγέθους της φωτογραφίας και που είναι το πιο χαριτωμένο όλων θα σας το δείξω εγώ μεγεθύνοντας με τη βοήθεια της τεχνολογίας:


Ένα μεγάλο εύγε στους τρίτεκνους για τα υπέροχα πλακάτ τους.

2 comments:

Anonymous said...

:P

Anonymous said...

http://pitsirikos.net/2012/10/η-ελληνίδα-μάνα/