Sunday, October 19, 2008

Πώς φαίνεται το καθίκι...

Ήμουν πάντα της άποψης ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για τους ανθρώπους από τη φάτσα τους και μόνο. Αυτό δεν γίνεται με κάποιον υπερφυσικό, new age τρόπο, ούτε με τις τεχνικές των τσαρλατάνων "φυσιογνωμιστών", ούτε ακούγοντας τη φωνή της καρδιάς σου και τέτοια γραφικά. Γίνεται με βάση την εμπειρία που καθένας αποκτά γνωρίζοντας ανθρώπους διαφόρων τύπων και συνδέοντας ασυνείδητα τα χαρακτηριστικά της έκφρασης τους με τις προθέσεις τους, όπως αυτές διαπιστώνονται αργά ή γρήγορα.

Δείτε για παράδειγμα αυτή τη σκατόφατσα:


Όποιος έχει δει τη μούρη του ηγούμενου Εφραίμ και δεν κατάλαβε αμέσως για τί καθίκι πρόκειται δεν πρέπει να έχει περπατήσει στη ζωή του ούτε μέχρι το δίπλα τετράγωνο...

2 comments:

Dimitris said...

Ε!

πολύ σκληρό σε βρίσκω! Η συγκεκριμένη φωτό παραπέμπει λίγο σε Τζιμάκο. Αυτό το πονηρούτσικο πουστογελάκι. Σα να σχεδιάζει κάτι σατανικά αστείο. Μπορεί τελικά ο πανσοφότατος να είναι αστειάτορας και η όλη ιστορία μια φρικτή φρικτή πλεκτάνη :)

mitsaras said...

Πλάκα πλάκα, έτσι που το πάει αυτός, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αρχίσει να μας χρεώνει και για ψυχαγωγικές υπηρεσίες. Να πηγαίνουμε να καθόμαστε στις αλυσίδες αστειατορίων της μονής Βατοπεδίου και να έρχονται οι καλόγεροι να μας παίρνουν παραγγελία.